Tropiskt vid stranden

Apsara Beachfront Resort and Villa, Khao Lak, Thailand

Pool-villa

Pool-villa

Pool-villa

Deluxerum

Deluxerum

Bo i eleganta rum med balkong eller terrass vid stranden, inklusive frukost

Njut av den vita sandstranden och det klara vattnet på Apsara Beachfront Resort and Villa som ligger i en rofylld omgivning i thailändska Khao Lak.

Denna TripAdvisor Certificate of Excellence-vinnare erbjuder bland annat en palmkantad och lummig trädgård, eleganta rum och en inbjudande utomhuspool med havsutsikt. Här börjar du dagen med en varierande fruksotbuffé för att sedan lapa sol vid poolen eller känna sanden mellan tårna på stranden. När hungern gör sig påmind serverar hotellets tre restauranger allt från internationella och thailändska rätter till grillade skaldjur och på hotellets bar dricker du svalkande cocktails.

Känner du för att bege dig utanför hotelldörrarna hittar du vattenfall, Si Phang Nga National Park och några av Thailands vackraste öar med fina dyk- och snorkelställen i det närliggande området.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor