Upplev Rom från ett hotell med takterrass

Hotel Forum, Rom, Italien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Superior Imperial Forum View-rum

Superior New Style-rum

Superior New Style-rum

Bo på nyrenoverat hotell nära flera av Roms mest välkända sevärdheter, inklusive frukost och ett glas bubbel

Missa inte

För den som vill upptäcka historia och kultur finns det få platser som kan mäta sig med den eviga staden. Ett stenkast från hotellets entré ligger mäktiga Forum Romanum och Colosseum, där man antingen kan strosa omkring på egen hand eller gå på guidad visning. Vig en heldag åt Vatikanmuseet med sina konstskatter och imponerande arkitektur - med ett besök i Peterskyrkan som mäktig avslutning. Det moderna Rom är minst lika fängslande med sina trevliga piazzor och gator, där caféer och restauranger trängs med butiker och folkvimmel.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor