Njut av sol och sightseeing i Rhodos stad - avbokningsbar

Via Via Boutique Hotel Rhodes Old Town, Rhodos, Grekland

Via Via Dubbelrum med utsikt mot innergården

Via Via Dubbelrum med utsikt mot innergården

Classic Dubbelrum med utsikt mot gamla stan

Känn historiens vingslag på nyöppnat hotell i Rhodos gamla stad, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 44% ?

Gemytligt hotell med fantastiskt läge i Rhodos medeltida stadskärna, inklusive frukost och välkomstdrink samt vin och frukt på rummet | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Personligt hotell med österländska vibbar: Via Via Boutique Old Town är ett litet bekvämt hotell mitt i Rhodos vackra, medeltida stadskärna. Rhodos geografiska närhet till Turkiet märks tydligt i de åtta rummen som inretts i en orientalisk stil med vackra mönster. Alla rum har luftkonditionering och balkong med utsikt. I hotellets trädgård kan du slå dig ner och njuta av lite skugga i eftermiddagshettan.

  • Perfekt läge för sightseeing: Från hotellet är det gångavstånd till flera av Rhodos stads största sevärdheter som Apollontemplet och den sefardiska synagogan Kahal Shalom från 1500-talet som är Grekland äldsta. I Rhodos stad kan man med fördel bara strosa omkring längs gamla stans gränder eller bege sig till shoppinggatan Sokrates, där du kan fynda konsthantverk och guldföremål.

  • Hugg in på grekiska godsaker: På morgonen dukas det fram en kontinental frukost som ger dig energi för en heldag i Rhodos stad. På kvällarna kan du botanisera bland restauranger längs Via-Via, eller bege dig till hamnområdet Mandraki, där du hittar mängder av tavernor och barer. Njut av nyfångad fisk eller grekiska klassiker som souvlaki och bifteki.

Faciliteter

- Frukostservering
- Innergård med terrass
- Wi-Fi

Hitta hit

Rhodos flygplats ligger bara 15 kilometer från hotellet och nås på ungefär 30 minuter med bil. Du promenerar på drygt 10 minuter från hotellet till färjeterminalen.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Via Via Boutique Hotel Rhodes Old Town, Pythagoras 45, 85100 Rhodos, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor