Vackert designhotell mitt i Amsterdam - avbokningsbar

Villa Nicola, Amsterdam, Nederländerna

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Garden-svit

Urban-svit

Urban-svit

Garden-svit

Garden-svit

Garden-svit

Läckert svithotell med vackert läge vid floden Amstel, inkl. frukost och museibiljetter

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 44% ?

Personligt inredda sviter med härligt läge vid floden i hjärtat av Amsterdam, inklusive frukost och inträde till Van Gogh-museet

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Cool blandning av gammalt och nytt: Villa Nicola är ett bed and breakfast med det lilla extra. Den monumentala byggnaden har anor från tidigt 1900-tal och inredningen är en unik blandning av vintage och modernt, avantgardekänsla och tradition.

  • Prova det nederländska köket: Frukost serveras varje morgon på Villa Nicola. Tack vare det centrala läget har du även mängder av restauranger att välja på i området för lunch och middag. Missa inte nederländska klassiker som bitterballen, frikandel och stomppot - mat som passar utmärkt till ett glas öl.

  • Utmärkt läge för sightseeing: Villa Nicola har ett centralt läge i Amsterdam, precis vid ett av floddragen söder om stadskärnan. Från hotellet är det nära till populära turistmål som Vondelpark, Rijksmuseum och Van Gogh-museet. Tack vare hotellets centrala adress kan du pausa på hotellet mellan sevärdheterna.

Faciliteter

- Frukostmatsal
- Wi-Fi

Hitta hit

Närmaste spårvagnshållplats heter Stadhouderskade och ligger tre minuters promenad från hotellet. För att ta sig till flygplatsen tar man spårvagnen till Amsterdam RAI och därifrån pendeltåget till Schiphol.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Nicolaas Witsenkade 21, 1017 ZS Amsterdam, Nederländerna

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor