Unna dig några lediga dagar och minnesvärda upplevelser i vinter. Våra handplockade citybreaks erbjuder spännande sightseeing, fantastisk shopping och mycket mer. Över jul och nyår finns massor av färgsprakande erbjudanden - perfekt för den som vill fira lite extra.

Om du vill tillbringa några dagar på hemmaplan, vad sägs om en vinterweekend i Stockholm? Utforska huvudstaden och dess fascinerande kultur och historia med ett besök på det nyrenoverade Nationalmuseum. Du kan även ställa in siktet mot Göteborg där du kan strosa över Älvsborgsbron och förundras av den mäktiga panoramautsikten innan du beger dig till Magasinsgatan och de exklusiva butikerna.

Känner du för att resa lite längre bort, men ändå ha nära hem är Köpenhamn en magisk vinterstad, tänk sagoboksslott och kaneldoftande marknader. Även Prag står för riktigt vintriga festligheter med julspel och förstklassiga julmarknader.

Res västerut och du landar i Paris, romantikens huvudstad. Tillbringa timmar på mysiga caféer och njut den avkopplande atmosfären tillsammans med varm choklad och macarons. För hänförande storstadsäventyr är London svårt att motstå. Besök den magiska vinterfestivalen Winter Wonderland i Hyde Park och prova skridskoåkning på någon av utomhusbanorna i stadens hjärta. Är du på jakt efter lite mer fartfyllda upplevelser är Berlin staden för dig. På nyårsafton hålls en av Europas största gatufester här, den är kostnadsfri och välkomnar alla.

Sist men inte minst är stadens som aldrig sover. Oavsett årstid är New York en favorit där liv och rörelse tycks vara stadens signum, men vintern är helt klart en av de mest magiska tiderna. Promenera genom frostbeklädda Central Park innan du kliver in i värmen på något av de många konstgallerier och museer.

Kom ihåg att varje kampanj har handplockats av vårt erfarna team och att du inte hittar ett bättre pris någon annanstans. Dessutom strävar vi efter att hitta hotell som passar alla smaker och plånböcker. Så vad väntar du på? Boka vinters citybreak redan idag.