Drömresort på Bali

Alila Seminyak, Seminyak, Bali, Indonesien

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Deluxe-svit

Femstjärnig strandresort i Seminyak med pool, spa och restaurang, inklusive frukost, cocktail, spabehandling, yoga och transfer

  • Välrenommerat designboende: Resorten är designad av den prisbelönade Singapore-baserade arkitektfirman URBNarc och kombinerar en modern känsla med öppna ytor och mycket grönska. Rummen följer samma minimalistiska design med förstklassiga bekvämligheter och stora, eleganta badrum.

  • Storslagna faciliteter: Här har du allt du kan tänkas behöva för en riktigt avkopplande semester. Inte nog med att du bor precis vid stranden, på hotellområdet hittar du fem pooler, ett stort spa och moderna träningsfaciliteter. Yogaklasser erbjuds varje morgon om du vill börja dagen på äkta balinesiskt vis och du kan även hyra en cykel och utforska det vackra landskapet.

  • Smakupplevelser utöver det vanliga: Hotellets restaurang, Seasalt erbjuder en storslagen gastronomisk upplevelse där fokus ligger på färsk fisk och skaldjur. Bakom grytorna står Vivan Vitalis, som ser till att de kreativa rätterna ständigt håller högsta kvalitet.

Faciliteter

- Strand
- Pool
- Spa
- Fitnessfaciliteter
- Underhållning
- Restaurang och bar
- Cykeluthyrning

Hitta hit


Alila Seminyak ligger mindre än en halvtimmes bilresa från den internationella flygplatsen Ngurah Rai.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor