Bo centralt på Stockholms trendigaste boutiquehotell - avbokningsbar

Berns Hotel, Norrmalm, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Spacious Superior-rum

Spacious Superior-rum

Stockholm

Essential-rum

Essential-rum

Stockholm

NK Padel & Social by ASCAROs utomhusgym

NK Padel & Social by ASCAROs utomhusgym

Essential-rum

Historia och unika designvibbar i hjärtat av huvudstaden, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 18% ?

Klassisk hotellpärla med vibrerande atmosfär, mitt i händelsernas centrum, inklusive frukost m.m. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt


  • Checka in med stil: Berns historia sträcker sig tillbaka ända till 1863, vilket återspeglas i den anrika hotellbyggnaden. Den eleganta matsalen berättar en egen historia, och i de unika rummen låter man kreativiteten flöda fritt. Checka in, koppla av och ta del av den fantastiska storstadskänslan.

  • Den pulserande atmosfären: Slå dig till bords under kristallkronorna på Berns Asiatiska, där det serveras japanska, koreanska och vietnamesiska läckerheter. Vad sägs om Gyoza, ostron eller koreansk råbiff till middag? Restaurangen erbjuder även välkomponerade cocktails och en imponerande vinlista. För en god atmosfär och utsikt över Nybroviken kan du slå dig ner med en drink på Berns Terrassen, som har öppet fredagar och lördagar.

  • Något för alla: Berns är inte bara ett hotell, det har varit ett nav för Stockholms nöjesliv i mer än 150 år. Med fyra olika barer och klubbar under sitt tak är detta utan tvekan en unik destination på ett av stadens bästa lägen. Kom hit för brunch, arbete, eftermiddagscocktails, långa middagar eller livemusik; Berns är helt enkelt stället som aldrig sover.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Asiatisk restaurang
- Bibliotek
- Nattklubbar (fri entré för hotellgäster)
- Gym
- Concierge
- Dygnetruntöppen reception
- Bastu (mot en avgift)
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit

Från Stockholms Centralstation är det cirka 10 minuters promenad till Berns Hotel.

Bra att veta

Vänligen notera att Berns Hotel är helt kontantfritt.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Berzelii Park, Post Box 16340, 10327 Stockholm
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor