Designhotell med toppenläge i Split - avbokningsbar

Briig Boutique Hotel, Split, Kroatien

Upp till -61% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Superior Double Panoramic Sea View-rum

Penthouse-svit med bubbelbadkar

Penthouse-svit med bubbelbadkar

Penthouse-svit med bubbelbadkar

Penthouse-svit med bubbelbadkar

Bacvice beach

Superior Dubbelrum med havsutsikt

Standard Dubbelrum

Modernt designhotell med bra läge vid stranden i Split, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 61% ?

Coolt boutiquehotell med restaurang och spa vid fin sandstrand i Split, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Hotellets hippa design: Bo i en toppmodern miljö där den avslappnade medelhavsstilen blandas med exklusiv design. Inredningen är stilfull, ljus och funktionell, med möbler designade av den skandinaviska designern Fritz Hansen.

  • Njut av smaker från världens kök: Restaurangen Median tar dig med på en gastronomisk resa runt hela världen. På menyn hittar du rätter från Kroatien, Japan, Indien, Frankrike och Italien. Efter måltiden kan du ta en drink i baren, som erbjuder ett stort utbud av lokala drycker.

  • Träna och få massage: Högst upp på hotellets takterrass kan du köra ett pass i det välutrustade gymmet eller boka in en välgörande massage i spaavdelningen. Här finns även en pool samt en bar där du kan beställa färskpressade juicer och andra hälsosamma förfriskningar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Parkering
- Restaurang
- Bar
- Gym
- Spa

Hitta hit

Till den internationella flygplatsen i Split tar det cirka tio minuter med taxi.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Grljevacka 2A, 21312 Podstrana, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor