Glamorös resort på Kroatiens kust - avbokningsbar

D-Resort Sibenik, Sibenik, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Nationalparken Krka

Deluxe Marina View-svit

Deluxe Marina View-svit

Superior Marina View-rum

Superior Marina View-rum

Superior Marina View-rum

Exclusive Sea View-villa med privat pool

Exclusive Sea View-villa med privat pool

Exclusive Sea View-villa med privat pool

Kornati

Fashionabel resort på Dalmatiska kusten med vacker havsutsikt, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 34% ?

Avkopplande resort med spa och infinitypool i Sibenik på dalmatiska kusten, inklusive frukost och välkomstdrink - möjlighet till egen villa med privat pool | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stilfull vistelse i vacker miljö: D-Resort är en vacker resort vid den kristallklara dalmatiska kusten och sticker ut från den charmiga gamla kroatiska staden Sibenik tack vare sin eleganta och minimalistiska stil i vitt och glas. Här kan du se fram emot en avkopplande vistelse med mycket att vila ögonen på, både på och utanför hotellets domäner.

  • Unna dig ett spabesök: Koppla av och ladda batterierna på D-Spa efter en dag i solen eller kör ett träningspass på D-gym. Spaet har en privat hamam, två bastur, en ångbastu, en Vitality Pool och en isfontän. Dessutom finns det tre behandlingsrum, ett behandlingsrum för par och specialiserade ansikts- och kroppsbehandlingar. Hotellet har även en tjusig infinitypool och en pool vid havet.

  • Mycket gott att välja bland: Börja dagen med frukost på terrassen och avsluta den med en utsökt middag på hotellets restaurang med levande pianomusik på översta våningen. Alternativt, avnjut medelhavs- och asiatiska rätter på Yacht Club med utsikt över D-Marin Manda marina, där man kan hyra en segelbåt bara några steg bort.

Faciliteter

- Två restauranger
- Två barer
- Spa
- Infinitypool
- Pool
- Gym
- Butik
- Privata båtutflykter till lokala öar, inklusive Kornati National Park

Hitta hit

Närmaste flygplats är Split och ligger ungefär 50 minuters bilfärd från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Obala Jerka Šižgorića 1, 22000 Šibenik, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor