Ståtligt hotell i centrala Helsingborg - avbokningsbar

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Superior-rum

Exempel på badrum

Vackert hotell i fransk sekelskiftesstil med centralt läge i Helsingborg, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 32% ?

Centralt boende i klassisk tappning i Helsingborg, med moderna rum och tre restauranger, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Ett pampigt hotell med det perfekta läget: Med Stortorget som adress har anrika Elite Hotel Mollberg ett toppenläge och en minst lika imponerande fasad. Innanför hotellets portar är stilen grandiost fransk, med högt i tak, vackra detaljer i guld, valvgångar och stora takkronor, som tillsammans skapar en mysig atmosfär från en svunnen tid.

  • Från svenska klassiker till italienska läckerheter: Hotellets två restauranger erbjuder en rad olika alternativ. Om du är sugen på italienskt finns caféet och delikatessbutiken Paolo’s och för svenska rätter med en fransk touch ska du bege dig till At Mollberg.

  • Upptäck allt som Helsingborg har att erbjuda: Med det fantastiska läget kan du enkelt ta del av sundets pärla. Ta en promenad längs hamnen och utforska stadens shopping- och caféutbud. Det finns också gott om grönområden i närheten, till exempel Slottshagen med det 35 meter höga, medeltida tornet Kärnan i mitten.

Faciliteter


- Wi-Fi
- Två restauranger
- Bar
- Bastu
- Gym
- Dygnetruntöppen reception
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 300 meter från tågstationen. Kommer du med bil finns parkering 30 meter från hotellet.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Stortorget 18, 251 14 Helsingborg
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor