Femstjärnigt hotell med härligt spa i Toscana - avbokningsbar

Grand Hotel Palazzo Livorno, Livorno, Italien

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Classic-rum

Superior-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Femstjärnigt boende i Livorno med panoramautsikt över havet, inkl. frukost och extra förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Förstklassigt hotell i Livorno med spa och bildskön panoramautsikt över havet, inklusive frukost samt spa-rabatt och en välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Soliga semesterdagar vid havet: Inled vistelsen med storslagen panoramautsikt över det glittrande havet, följt av ett dopp i den turkosblå takpoolen. Vill du känna på den äkta medelhavsbrisen så ligger stranden endast en kort promenad bort.

  • Traditionella italienska rätter: Börja morgonen med en generös frukostbuffé för att senare under dagen återvända för goda drinkar i loungebaren. På kvällen kan du njuta av traditionella rätter i hotellets restaurang, som även den har panoramautsikt över havet.

  • Koppla av på spaet: Passa på att rå om dig själv ordentligt under vistelsen. Förutom poolen på takterrassen finns en inomhuspool, finsk bastu och ångbastu. För den som föredrar en aktiv semester finns dessutom ett fitnesscenter.

Faciliteter

- Inomhus- och utomhuspool
- Takterrass
- Restaurang
- Spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Pisas flygplats, dit du också kan ta dig med buss och tåg, vilket tar cirka 45 minuter.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Viale Italia, 195, 57127 Livorno, Italien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor