Femstjärnigt hotell med härligt spa i Toscana - avbokningsbar

Grand Hotel Palazzo Livorno, Livorno, Italien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Juniorsvit

Juniorsvit

Calafuria

Superior-rum

Castiglioncello

Classic-rum

Livorno

Femstjärnigt boende i Livorno med panoramautsikt över havet, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 20% ?

Förstklassigt hotell i Livorno med spa och bildskön panoramautsikt över havet, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Soliga semesterdagar vid havet: Inled vistelsen med storslagen panoramautsikt över det glittrande havet, följt av ett dopp i den turkosblå takpoolen. Vill du känna på den äkta medelhavsbrisen så ligger stranden endast en kort promenad bort.

  • Traditionella italienska rätter: Börja morgonen med en generös frukostbuffé för att senare under dagen återvända för goda drinkar i loungebaren. På kvällen kan du njuta av traditionella rätter i hotellets restaurang, som även den har panoramautsikt över havet.

  • Koppla av på spaet: Passa på att rå om dig själv ordentligt under vistelsen. Förutom poolen på takterrassen finns en inomhuspool, finsk bastu och ångbastu. För den som föredrar en aktiv semester finns dessutom ett fitnesscenter.

Faciliteter

- Inomhus- och utomhuspool
- Takterrass
- Restaurang
- Spa
- Gym (tillfälligt stängt)
- Wi-Fi
- Parkering (se "Mer information")
- Husdjursvänligt (se "Mer information")

Hitta hit

Hotellet ligger ungefär en halvtimmes bilfärd från Pisas flygplats, dit du också kan ta dig med buss och tåg, vilket tar cirka 45 minuter.

Bra att veta

Vänligen notera att gymmet för tillfället har stängt och att utomhuspoolen är säsongsöppen från maj till september. 

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Viale Italia 195, 57127 Livorno, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor