Mat och dryck i fokus på gästgivaregård i Bergslagen - avbokningsbar

Grythyttans Gästgivaregård, Grythyttan

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Hällefors

Superior-rum

Superior-rum

Hällefors

Känn historiens vingslag på en vacker gästgivaregård i Bergslagen, inkl. frukost och trerätters

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 35% ?

Njut av gourmetmat på landsbygden i Västmanland, med en av Sveriges främsta vinkollektioner, inklusive frukost och trerättersmiddag. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.


  • Ett gästgiveri där maten står i centrum: Förvänta dig fulländade rätter och perfekt matchade drycker därtill. Grythyttans Gästgivaregård kan skryta med en av Sveriges äldsta vinsamlingar samt mat som har lärt höra om sig i ansedda White Guide. Förutom välkomponerade kvällsmenyer serveras här även lunch och frukost. För oenologer och nyfikna i största allmänhet anordnas dryckesprovningar och visningar av vinkällaren vid utvalda tillfällen.

  • Ett stycke levande historia: Grythyttan är en plats där arvet från tiden som bruksort fått leva kvar. Här kan man ägna dagarna åt rogivande promenader i gemytlig miljö och uppleva dåtid och nutid i perfekt harmoni. När det är dags att vila benen rekommenderas ett besök på Guldkringlan som har serverat kaffe och nybakade godsaker till fikasugna besökare i över 90 år – vilket får sägas vara ett stycke historia i sig!

  • Unna dig det lilla extra: Den charmiga hotellbyggnaden är väl omhändertagen och alla rum är individuellt inredda i en egen stil som ger hotellet en intim atmosfär. Som gäst på Grythyttan har du möjlighet att njuta av Gästgiveriets gemensamma relaxavdelning med eluppvärmd bastu.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bar
- Restaurang
- Relaxavdelning
- Bastu
- Rumsservice
- Souvenirbutik
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering
- Cykeluthyrning
- Fiske (mot en avgift)

Hitta hit

Till Grythyttans Gästgivaregård tar det cirka två och en halv timme att köra från Stockholm eller en timme från Örebro. Det är också möjligt att komma med buss eller tåg från såväl Stockholm som Göteborg.

Bra att veta

  • För att minska risken för smittspridning kommer frukosten portionsförpackas eller serveras. 
  • Visning av vinkällaren samt dryckesprovningar är möjliga att boka utvalda dagar. Vänligen kontakta hotellet för mer information. 


Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Prästgatan 2, 712 60 Grythyttan
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor