Hotell i toppklass på Costa del Sol - avbokningsbar

Higueron Hotel Málaga Curio Collection by HILTON, Benalmadena, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Premium-svit med viss havsutsikt

Fuengirola

Fuengirola

Twin eller King-rum med havsutsikt

Twin eller King-rum med havsutsikt

Fuengirola

Förstklassigt hotell med spa utanför Málaga, inkl. frukost el. halvpension, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Stilfullt hotell med prisbelönad restaurang och flera pooler på den spanska solkusten, inklusive frukost eller halvpension, transfer till stranden, entré till gym och mer. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Moderna hälsofaciliteter: Håll rutinen vid liv med ett träningspass i det toppmoderna gymmet som erbjuder såväl spinning som pilates, meditation och personlig träning. För den som vill spela tennis eller padeltennis går även det. Du kan dessutom motionssimma i den uppvärmda inomhuspoolen eller njuta av sköna behandlingar i Nagomi Spa.

  • Stort gastronomiskt utbud: Restaurang Sollo leds av den prisbelönte stjärnkocken Diego Gallegos, vars unika gastronomi främst fokuserar på färsk flodfisk och kaviar. I Chupadeo njuter du av Andalusiens delikatesser och i Med Restaurant serveras det bästa från Medelhavsköket. För sushi och sashimi beger du dig till Akira Japanese Restaurant och för enklare rätter finns både bistrobaren och snackbaren.

  • Se fram emot sköna dopp: På takterrassen hittar du hotellets infinitypool där du kan sola i bekväma balinesiska bäddar och njuta av enastående utsikt över havet och Fuengirola. Vid de två läckra poolerna på markplan omges du av palmer och en fridfull atmosfär. För att ta dig till stranden kan du antingen promenera eller hoppa på hotellets transfertåg.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Michelin-belönad restaurang
- Fyra ytterligare restauranger
- Två barer
- Gym
- Spa
- Infinitypool på takterrassen
- Biluthyrning (mot extra kostnad)
- Shuttle service till stranden
- Uttagsautomat
- Tennisbanor
- Rullstolsvänligt 


Hitta hit

Till Málagas internationella flygplats tar det 12 minuter med taxi och 25 minuter med tåget från hotellet.

Bra att veta

Higuerón Spa kommer att vara stängt på grund av tekniska kontroller följande datum: 16-20 maj, 2022.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Av. del Higuerón, 48, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor