Historiskt hotell med oslagbart läge i Malmö – avbokningsbar

Elite Plaza Hotel, Malmö

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxe-rum

Malmö

Deluxe-rum

Malmöhus Slott

Superior-rum

Superior-rum

Öresundsbron

Boende på ett modernt hotell med anrik historia, mitt i hjärtat av Malmö, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 41% ?

En vistelse i Malmö med nöjen, sevärdheter och shopping runt hörnet, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning – boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stort utbud av hantverksöl och whisky: Den brittiskinspirerade puben The Bishops Arms serverar en lunchmeny med klassisk pubmat och à la carte-middagsrätter i en autentisk, engelsk miljö. Krogen har Malmös största öl- och whiskysortiment och erbjuder 20-25 sorters öl på fat, 70-100 sorters öl på flaska och upp till 250 sorters single malt whisky.

  • Design av stjärnarkitekten Thomas Sandell: Hotellet är en del av den medelhavsinspirerade husraden på norra sidan av torget som byggdes på 1800-talet och har fått smeknamnet ”Lilla Rivieran”. Bakom den ståtliga fasaden hittar du ett modernt och stilsäkert hotell med luftiga, allmänna ytor.

  • En dag i Malmös parker: Det fullständigt myllrar av vackra parker i staden, som oavsett årstid är värda ett besök. Du kan även hyra en cykel och trampa iväg på äventyr i den natursköna storstaden eller gå på jakt efter Malmös godaste falafel.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Rumsservice
- Fitnesscenter
- Bastu


Hitta hit

Du promenerar till Malmö Centralstation på drygt tio minuter. Till Malmös flygplats är det ungefär 30 minuter med bil och till Kastrups flygplats åker du tåg på lite drygt en halvtimme.


Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna. 
Gustav Adolfs torg 49, 211 39 Malmö, Sverige
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor