Stiligt boende intill Champs Elysées - avbokningsbar

Hotel Balmoral Champs-Élysées Paris, Paris, Frankrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Prestige-rum

Prestige-rum

Prestige-rum

Classic-rum

Stilrent boende med oslagbart läge mitt i Paris, inkl. frukost och mer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Elegant boutiquehotell nära Champs Elysées, kultur och nöjen, inklusive frukost, vin och mer. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo mitt i Paris: Bara 100 meter från Champs Elysées, hittar du detta stilfulla boutiquehotell i tidstypisk 1800-talsbyggnad signerad Haussman. Här hittar du smidesverk av François Pouenat, originalmålningar av Arnaud Franc och mässingslampor av Stéphane Davidts.

  • En god start på dagen: På frukostbuffén hittar du bland annat färskt parisiskt bröd, nybakade croissanter och fräscha fruktsallader. Här finns också ett stort urval av charkuterier, ost, rökt lax, ägg, yoghurt och glutenfritt bröd.

  • Utforska dina omgivningar: Upptäck staden på cykel med en av hotellets cyklar eller promenera till välkända sevärdheter såsom Champs Elysées, Eiffeltornet och Louvren. För den shoppingsugne erbjuder hotellet en personal shopper som för dig till alla fashionabla butiker i staden.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Massagetjänst
- Rumsservice

Hitta hit

Flygplatsen Charles de Gaulle ligger drygt en timmes bilfärd från hotellet. Närmaste metrostation är Charles de Gaulle Etoile.

Bra att vetaPå grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
6 rue du Général Lanrezac, 75017 Paris, Frankrike
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning. . Vänligen läs våra reglar och villkor för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor