Upplev kultur och historia i Rom - avbokningsbar

Hotel Forum, Rom, Italien

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Fori Imperiali

Superior-rum med utsikt över Fori Imperiali

Rom

Superior New Style-rum

Superior New Style-rum

Fontana di Trevi

Colosseum

Superior New Style-rum

Klassiskt hotell med utsikt över Roms historiska kvarter, inkl. frukost och prosecco

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

Bo på ett historiskt hotell nära flera av Roms mest välkända sevärdheter, inklusive frukost, prosecco och sen utcheckning. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Viner och vyer på takterrassen: Från hotellets restaurang kan du avnjuta måltiderna med utsikt över den vackra, historiska staden. På menyn står rätter från det italienska köket med nyskapande inslag. I vinkällaren finns ett stort urval för alla smaker och plånböcker.

  • Naturnära mitt i staden: Rom erbjuder otaliga kulturella och historiska sevärdheter, men är också hem åt några riktigt natursköna platser som är väl värda ett besök. Du kan till exempel ta en sväng till Villa Borghese, en stor stadspark i norra Rom, med vackra planteringar, dammar och trädgårdar.

  • Den perfekta basen för sightseeing: Hotel Forum ligger i hjärtat av Roms historiska delar, en kort promenad från flera av stadens mest välkända platser. Du har gångavstånd till Piazza Venezia, Colosseum och Fori Imperiali samt Spanska trappan och Vatikanen.

Faciliteter

- Wi-FI
- Restaurang
- Amerikansk bar
- Rumsservice
- Concierge
- Tvättservice
- Flygplatstransfer (vid förfrågan)
- Barnvakt
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering

Hitta hit

Hotel Forum ligger centralt i Rom, fem minuters promenad från tunnelbanestationen Colosseum. Till flygplatsen Roma-Ciampino tar det mellan 25 och 45 minuter med taxi, beroende på trafiken.

Bra att veta

Observera att för närvarande är hotellets restaurang endast öppen för gäster på kvällen. Enligt den italienska regeringens restriktioner måste alla restauranger och barer i staden stänga 18.00 förutom hotellrestauranger som endast är tillgängliga för hotellgäster.På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Via Tor Dè Conti, 25-30, Rom, Italien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor