Hotel Hospes Amerigo, Alicante, Spanien

Takpool i Alicantes historiska centrum

Alicante
Superior-rum
Superior-rum
Alicante
Dreamers-rum
Dreamers-rum
Alicante

Femstjärnigt Alicante-hotell med spa och takpool, inkl. frukost, välkomstdrink och massage-voucher

Hotellbeskrivning

Plats

Boende på elegant boutiquehotell i Alicantes historiska centrum med spa och takpoool, inklusive frukost, välkomstdrink och en massage-voucher
  • En blandning av gammalt och nytt: Hospes Amérigo är ett elegant hotell med det lilla extra som sätter guldkant på din solsemester. Det femstjärniga hotellet är inhyst i ett dominikanskt kloster med anor från 1800-talet och har varsamt renoverats för att erbjuda ett modernt boende, samtidigt som den historiska arkitekturen har bevarats.

  • Tre restauranger och en takbar: Smutta på drinkar i en loungemiljö med skön bakgrundsmusik och ät en riktig gourmetmiddag i minimalistiskt inredda Fondillón Restaurant. Kocken Patricia Dios har komponerat en spännande meny med smaker från Medelhavet. Vill du hellre äta tapas är det bara att styra kosan mot Fondillón Barra.

  • Rå om dig själv: Bodyna Spa ligger högst upp på hotellets tak med utsikt över den gamla borgen Santa Barbara. Välj mellan massage och andra behandlingar som utförs med speciellt utvalda produkter. Bredvid behandlingsrummen ligger ett gym, en bastu, en relaxavdelning och en pool.

Faciliteter


- Restaurang
- Spa
- Bar
- Gym
- Pool
- Wi-Fi


Hitta hit

Hotellet ligger cirka 20 minuters färd från Alicantes flygplats.

Bra att veta

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Med sitt vackra läge vid Medelhavet bjuder Alicante på kilometerlånga stränder, fina golfbanor och ett stort utbud av restauranger, butiker och marknader. Hospes Amérigo ligger 300 meter från stranden där du kan tillbringa sköna stunder i skuggan av ett parasoll. Du bor även bara några steg från den medeltida borgen Santa Barbara och San Nicolas-katedralen. För den konstintresserade rekommenderas ett besök på konstmuseet MACA där det hänger verk av bland andra Picasso och Dalí.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer