Havsnära vistelse utanför Stockholm - avbokningsbar

Hotel J, Nacka, Stockholm

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Deluxerum

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Mysig tillflyktsort vid havet i södra Stockholm, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Havsnära hotell i södra Stockholm med egen fisk- och skaldjursrestaurang, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Unna dig en välgörande spabehandling: Hotellet samarbetar med Njuta Spa, en plats där tiden tycks stå stilla och total avkoppling är ett måste. Spaanläggningen ligger 10 minuters promenad från hotellet, med slående utsikt över Saltsjön. Här kan du, mot en extra avgift, njuta av ett generöst utbud behandlingar såsom massage, ansikts- och kroppsbehandlingar samt olika signaturbehandlingar.

  • Den urbana skärgårdskänslan: Hotellet har ett marint tema med iögonfallande interiör i blått och vitt samt robusta trämöbler och exklusiva designdetaljer. I hjärtat av hotellet kan du under blåsiga dagar sjunka ner med en god bok framför brasan medan vinden viner utanför.

  • Se småbåtarna lägga till under middagen: Brasseriet Restaurant J har spektakulär utsikt över bukten och hamnen och har liksom övriga hotellet inspirerats av det marina livet. Rätterna är influerade av amerikansk brasseriemat med stort fokus på färsk fisk och skaldjur.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Lounge
- Relaxavdelning
- Rumsservice
- Hiss
- Dygnetruntöppen reception
- Tvättservice (mot en avgift)
- Icke-husdjursvänligt
- Parkering (mot en avgift)

Hitta hit


Hotellet ligger i Nacka utanför Stockholm. Med båt tar du dig till Gamla stan i centrala Stockholm på cirka 20 minuter. Färjeterminalen ligger 500 meter från hotellet.

Bra att veta

För spabehandlingar på Njuta Spa tillkommer en extra avgift.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.
Ellensviksvägen 1 131 52 Nacka Strand
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor