En idyllisk ödröm på Zakynthos - avbokningsbar

Lesante Blu – The Leading Hotels of the World, Tragaki, Zakynthos, Grekland

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Dubbelsvit med havsutsikt

Femstjärnigt boende med havsutsikt i Tragaki på Zakynthos, inkl. frukost eller halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 38% ?

Bo granne med havet på ett femstjärnigt boende med vacker havsutsikt i Tragaki, inklusive frukost eller halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En exklusiv tillflyktsort: Hotellet har ett idealiskt läge, med bara några steg bort kan du känna sandstranden under dina fötter. Men du kan även njuta av ljudet av vågorna från din moderna svit, inredd med eleganta möbler, där du kan stiga ut på balkongen och ta in den härliga havsutsikten.

  • Stunder med avkoppling: Förutom avkoppling på stranden i Tragaki kan du besöka hotellets spa The Essence Wellness & Spa erbjuder en varierad meny med massagebehandlingar (mot en kostnad), en uppvärmd pool, bastu och hamam.

  • Välj bland fyra restauranger: På hotellet finns fyra restauranger där du kommer garanterat hitta något som kittlar lite extra på dina smaklökar. Melia Fine Dining har vunnit pris i ’ Best Fine Dining’ i södra Europa 2019 med sina skapelser. I barerna hittar du välblandade drinkar och fruktiga cocktails och missa inte den fantastiska utsikten i Panorama Champagne Bar.

Faciliteter

- Restauranger
- Barer
- Trädgård
- Spa
- Gym
- Wi-Fi

Hitta hit

Zakynthos flygplats ligger cirka 13 km från hotellet. Hamnen i Zakynthos ligger cirka 11 km bort.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Tragaki, 29100, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor