Grupotel Gravina, Barcelona, Spanien

Moderna lägenheter i Barcelona nära Las Ramblas

Casa Batlló, Barcelona
Standardrum
Sagrada Familia, Barcelona
Trippel-rum
Barcelona

Centralt hotell i Barcelona, omgivet av design och kultur, inkl. frukost och cava

Hotellbeskrivning

Plats

Mysigt läge i hjärtat av Barcelona, nära till avkoppling och vacker arkitektur, inklusive frukost och en flaska cava
  • Bra adress för sightseeing och nöjen: Barcelonas äldsta stadsdel Ciutat Vella ligger mitt i händelsernas centrum med torget Plaza Cataluña och den välkända promenadgatan Las Ramblas runt hörnet. Med andra ord är detta en perfekt utgångspunkt för både förstagångsbesökare och Barcelona-frälsta.

  • Förfriskningar och frukostar i trevlig miljö: I lobbybaren kan du beställa ett urval av varma och kalla drycker samt snacks, och till frukost bjuds du på en generös buffé som onekligen ger dig en bra start på dagen innan du ger dig ut och utforskar Barcelonas livfulla, katalanska stadspuls.

  • Populärt boende i vacker byggnad: Hotellet är inhyst i en elegant 1800-talsbyggnad och är stilrent inrett i ljusa nyanser, med detaljer i fina kontrastfärger. Från den franska balkongen på ditt rum kan du ta in folklivet från gatan nedanför.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Husdjur är inte tillåtna
- Bar i lobbyn
- Frukostrum
- 24-timmarsreception

Hitta hit

Grupotel Gravina ligger bara två minuters promenad från tunnelbanestationen Catalunya. Till flygplatsen Barcelona–El Prat tar det ungefär 20 minuter med taxi.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

I närheten av hotellet ligger bland annat konstmuseet MACBA, samt de två vackra byggnaderna La Pedrera och Casa Batlló, båda designade av Barcelonas stjärnarkitekt Antonio Gaudí. Från hotellet är det en mysig promenad längs de smala små gränderna i den historiska stadsdelen Barri Gotic ner till vattnet och stranden. På vägen ligger bland annat den fina inomhusmarknaden Mercado de Bouqueria.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer