Unik vistelse i en förtrollande nationalpark i Kroatien – avbokningsbar

Plitvice Holiday Resort, Grabovac, Kroatien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Lake House

Tree House

Tree House

Tree House

Tree House

Lake House

Lake House

Comfort Mobile Home

Comfort Mobile Home

Comfort Mobile Home

Comfort Mobile Home

Comfort Mobile Home

Comfort Mobile Home

Standardrum

Standardrum

Standardrum

Standardrum

En naturskön escape i Kroatiens Plitvice Lakes National Park, inkl. välkomstdrink

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 31% ?

Upplev vacker natur och magiska vattenfall i Plitvice Lakes National Park på en modern och vackert designad resort med ett urval av unika boenden så som ett trähus och en husvagn, inklusive frukost och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vackert och fridfullt läge: Plitvice Holiday Resort är beläget mitt i det frodiga skogsområdet i hjärtat av Plitvice Lakes National Park. Detta boende garanterar en unik och avkopplande miljö utöver det vanliga. Med vackert kroatiskt landskap precis utanför dörren, och ett brett utbud av toppfaciliteter på över 50 000 kvadratmeter, är denna resort perfekt för en naturskön och avkopplande semester.

  • Ett boende utöver det vanliga: Välj bland ett urval av unika och genomtänkta boende som garanterar en vistelse fylld med karaktär. Välj de klassiska bekvämligheterna i ett standardrum eller gå all-in med ett trähus eller en ’lake house’ - båda bjuder på en riktig naturupplevelse, oavsett om du hellre vill sova högt upp i tallarna eller vakna upp med en skön sjöutsikt. Husvagnarna ligger utspridda runt en pool och är ett bra val för den som vill kombinera natur med komfort. Dessa har två sovrum, två badrum, ett kök och en möblerad terrass.

  • Otroliga faciliteter på plats: Restaurangen är en hemtrevlig och välkomnande plats med traditionell inredning och en härlig atmosfär som serverar autentiska kroatiska rätter. Om du blir sugen på ett snabbt mellanmål kan du gå till kaffebaren eller prova poolbaren för al fresco cocktails, glass, färsk frukt och mer. Här finns även andra faciliteter som håller gästerna sysselsatta så som lekplats, bordtennis, grill, utomhusbio, pool och gymutrustning.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang med terrass
- Kaffebar
- Poolbar
- Bankomat
- Lekplats
- Fitnessavdelning
- Äventyrsgolf
- Bordtennis
- Beach volleyball
- Swimmingpool
- Grillplats
- Utomhusbiograf
- Bensionmack och laddningsstationer för elbil

Hitta hit

Plitvice Holiday Resort ligger ungefär 135 kilometer, eller en timme och 45 minuter med bil, från Franjo Tuđman Airport Zagreb. Hyr en bil för att uppleva denna region i din egen takt.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.
Grabovac 102, 47245 Grabovac, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor