Femstjärnig drömresort på Rhodos - avbokningsbar

Sheraton Rhodes Resort, Rhodos, Grekland

Upp till -48% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

En chic strandresort med drömmig utsikt på Rhodos, inkl. halvpension

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 48% ?

En femstjärnig vistelse på en elegant privat strandresort med underbar utsikt och vackra trädgårdar, inklusive halvpension och välkomstdrink. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Stilfullt och minimalistiskt: Tidningen Condé Nast Traveller har hyllat resorten för sin minimalistiska inredning och eleganta estetik. Elegans och modernitet är de genomgående teman på Sheraton Rhodes Resort och detta speglas tydligt i de fem eleganta poolerna (inklusive en inomhus- och en barnpool) och de avslappnade restaurangerna med underbar utsikt.

  • Rum med stil och en utsikt: Deluxerummen med havsutsikt är rymliga och inredda med moderna möbler och en queen-size säng. Ljusa väggar, badrum i marmor och diskret teknik gör det till en avslappnad plats efter en dag på stranden. Det finns även en privat, möblerad balkong där du kan se solen gå ner över havet.

  • Avkoppling är A och O på semestern: På Easy Spa kan du koppla bort totalt. Här hittar du en inomhuspool, en lugnande jacuzzi och bastu. Ta det till nästa nivå med en personlig massage eller kroppsskrubb (mot en kostnad) för vad är viktigare än avslappning och återhämtning på semestern.

Faciliteter

- Fyra restauranger
- Två barer
- Privat strand
- Inom- och utomhuspooler
- Spa och fitness

Hitta hit

Sheraton Rhodes Resort ligger 20 min med bil från Rhodos internationella flygplats.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Ialyssos Avenue, Ixia, 85100, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor