Sommar och sol! Vad är väl bättre än det? Här hittar du våra mest populära sommarfavoriter, både på hemmaplan och utomlands, med bokningsbara datum under sommaren 2020. Låt dig inspireras och dröm dig bort till sommarens efterlängtade semester redan nu. Det bästa av allt är att du alltid hittar de lägsta priserna på Secret Escapes under kampanjperioden. Mer pengar över i plånboken till glass med andra ord!

Familjesemester för stora och små: Det efterlängtade sommarlovet är snart här, så passa på att boka in årets familjesemester redan nu. Semesterfavoriten Mallorca är alltid ett säkert kort för hela familjen, likväl som solsäkra Kroatien och paradislika Sardinien.

Romantisk drömsemester för två: Låt romantiken spira under en getaway för dig och din kära. Ibland behöver man få komma bort tillsammans och vad passar väl då bättre än en drömlik vistelse på en vingård i Italien, ett break på den glammiga Franska rivieran, eller ett besök på ett minimalistiskt lyxhotell med extra allt på någon av de grekiska öarna? Oförglömliga solnedgångar och lata sovmorgnar väntar på er.

En aktiv sommarsemester: Hur låter sommar i Alperna? Eller kanske i svenska fjällen? Många destinationer som kanske är som mest populära under vintersäsongen är minst lika härliga på sommaren. Grönskande vidder och blomstrande fält skapar den perfekta inramningen till uppfriskande vandring, cykling och löpning – perfekta semesterplaner om man vill logga ut ordentligt.