Lyxig västkustvistelse på prisat spahotell

Stenungsbaden Yacht Club Hotel, Stenungsund

Deluxerum

Deluxerum

Deluxerum

Standardrum

Deluxerum

Deluxerum

Prisat spahotell i Bohuslän med en air av amerikansk flärd, inkl. frukost, trerätters och spaentré

Börjar om
 1dag 6tim 21min

Naturnära boende i skön Newportstil, med ett spa som utsetts till Sveriges bästa, inklusive frukostbuffé, trerätters och spaentré

  • En touch av den amerikanska östkusten: Detta TripAdvisor Certificate of Excellence-belönade hotell har fokus på segling där du njuter av en avslappnad stil. Till Stenungsön har människor kommit för att koppla av ända sedan 1870-talet och nu har turen kommit till dig att upptäcka denna natursköna pärla vid västkusten.

  • Prisbelönade Bluewater SPA, Sports & Health Club: Här har du möjlighet att slappna av från en stressfylld vardag och skämma bort dig själv med massage och ansiktsbehandlingar, bara relaxa och må bra. Efter spabesöket kan du ta för dig av läckra rätter och drinkar.

  • Besök restaurangen Captain's Table: Restaurangen har influenser både från svensk västkust och amerikansk östkust. Här dinerar du i en ljus och luftig atmosfär. Menyn har såklart inriktning på fisk, räkor och hummer. Detta matchas bäst med något gott från den välfyllda vinkällaren.

Faciliteter

- Spa
- Restaurang
- Wi-Fi
- Bar

Hitta hit

Stenungsbaden Yacht Club ligger cirka 45 kilometer norr om Göteborg. Det är lätt att ta sig hit, då det flera gånger i timmen avgår antingen buss eller tåg till Stenungsund.
Perfekt för
Spa Landsbygd Avslappning

Missa inte

Med Hakefjorden precis utanför dörren är det alltid nära till vattnet, perfekt för harmoniska dagar. Innan man ger sig ut på upptäcktsfärd rekommenderas det att sitta en lugn stund på klipporna och ta in den salta havsbrisen och dofterna. Från hotellets båtbrygga går turer till vackra Brattön och självklart får man inte heller missa att provsmaka de bohuslänska skaldjuren. I närheten av hotellet finns möjlighet att gå en runda på någon av de många närliggande golfbanorna. Med båt kan du även besöka Korsholmen, Stenungsbadens egen natursköna ö som ligger bara några minuter från hotellet.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor