En viktoriansk pärla i västra London - avbokningsbar

Strathmore Hotel, London, England

Upp till -64% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Executive-rum

London

Natural History Museum

Victoria and Albert Museum

Covent Garden

Bo mitt i vackra Kensington på tröskeln till allt som London har att erbjuda, inkl. frukost, m.m.

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 64% ?

Klassiskt hotell i ett av Londons mest exklusiva områden nära shopping, parker och museer, inklusive frukost eller halvpension. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • En perfekt utgångspunkt till storstaden: Det är lätt att förstå varför South Kensington är ett populärt val för många London-besökare. Strathmore Hotel ligger en kort promenad från berömda Kensington Gardens och Royal Albert Hall och du befinner dig även inom nära räckhåll till Londons stora shopping-, restaurang- och kulturutbud.

  • Viktoriansk elegans möter moderna faciliteter: Hotellet är inhyst i ett vackert viktorianskt hus och bakom den pampiga fasaden hittar du eleganta rum med inbjudande sängar och eleganta marmorbadrum.

  • Njut av en underbar afternoon tea-upplevelse: Att unna sig själv en klassisk afternoon tea är nästan ett måste när du befinner dig i London. Traditionen lever kvar sedan 1800-talet och på Grange Strathmore Hotel kan du dricka te med sandwiches, scones och delikata bakverk under kristallkronorna i den eleganta baren.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Bar
- Restaurang
- Concierge

Hitta hit


Hotellet ligger bara några minuter från tunnelbanestationerna South Kensington och Gloucester Road. Det tar runt 40 minuter att resa med tunnelbana till flygplatsen London Heathrow.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
41 Queen's Gate Gardens, Kensington, London SW7 5NB, England

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor