Ad Astra by Elite, Södertälje

Upplev flärdfull medelhavskänsla på nytt hotell i Södertälje

Stockholm
Spacious Collection-rum med kanalutsikt
Södertälje
Spacious Collection-rum
Södertälje
Stockholm

Elegant hotell med spa-glädje nära huvudstaden, inkl. frukost och spaentré som tillval

Hotellbeskrivning

Plats

Unna dig avkoppling söder om Stockholm på medelhavsinspirerat hotellkoncept med spa, inkl. frukost, spaentré som tillval och mer
  • Tidlös design: Var bland de första som välkomnas till det nyöppnade Ad Astra by Elite, endast 28 minuter söder om Stockholm. Hotellet är inspirerat av Medelhavet i allmänhet och Italien i synnerhet och erbjuder modern elegans med en interiör som kombinerar urban design och lantlig känsla – med trendmedveten inredning, fräscha detaljer och en jordnära färgpalett.

  • Cucina italiana: Eftersom det italienska köket allmänt anses vara ett av världens bästa är det bara passande att det medelhavsinriktade hotellet fokuserar sin gastronomi på Italiens typiska smaker. Restaurangen Vivace serverar dig läckerheter från lunch till middag och Impasto imponerar med nybakad napolitansk pizza. I baren kan du njuta av allt från espresso till martini.

  • Spa-lyx: För att koppla av är Vana Spa en elegant oas med torr- och ångbastu, hammam och bassänger för att svalka sig. För varmare bad finns det tre uppvärmda pooler, varav två utomhus. Du kan komplettera din spa-upplevelse med massage och behandlingar från det omfattande utbudet (mot en avgift) eller träna i fitnessrummet.

Faciliteter

- Två restauranger
- Bar
- Tre pooler (tillträde mot avgift såvida man inte köper ett spa-paket)
- Spa- och Wellnesscenter (mot avgift)
- Fitnessrum
- Conciergeservice
- Dygnetruntöppen reception
- Wi-Fi
- Parkering (mot avgift)
- Laddningsstation för elbilar (mot avgift)
- Husdjur är inte tillåtna

Hitta hit

Ad Astra by Elite ligger i Södertälje, cirka 28 minuter från Stockholm. Bromma flygplats ligger också ungefär 28 minuters bilresa bort, alternativt tar det ungefär en timme med bil från både Skavsta och Arlanda flygplats. Om du anländer med egen bil finns det gott om parkeringsalternativ vid hotellet, inklusive laddningsstationer för elbilar.

Bra att veta

Vänligen observera att hotellet är kontantfritt.   

Observera att tillträde till poolerna kostar extra såvida man inte köper ett spa-paket, då poolerna ligger i spaområdet.

Observera att spaet endast är tillgängligt mellan 19.00-22.00, och att spafaciliteterna är avsedda för gäster som är 18 år och äldre. Endast mellan den 3 juli och den 17 augusti är spaet öppet för gäster i alla åldrar mellan 07.00-10.00. Blöjor är naturligtvis inte tillåtna i poolerna och badutrustning finns att hyra.

Observera att hotellet kommer att kontakta dig direkt för att boka en tid för spaet när de har fått din bokningsbekräftelse. De tillgängliga tidsvalen är kl. 07.00-10.00, 10.00-13.00, 13.00-16.00, 16.00-19.00 och 19.00-22.00.

Inresekrav


Pass-, visum- och hälsokrav (inklusive de som rör COVID-19) vid bokningstillfället kan ses på Utrikesdepartementets hemsida. Det är ditt ansvar att se till att du, och samtliga resenärer i ditt sällskap, har alla nödvändiga rese- och hälsodokument samt uppfyller alla andra inresekrav innan du reser.

Missa inte

Det eleganta hotellet har ett charmigt läge vid kajen, direkt vid kanalen som förbinder Östersjön med Mälaren, och ligger i vackra Snäckviken i charmiga Södertälje, söder om Stockholm. 

Huvudstaden ligger inom räckhåll, så du kan utforska de många kaféerna, butikerna och sevärdheterna. Å andra sidan kan du glömma bort tiden och vardagen i de idylliska omgivningarna i naturreservaten och längs vattenvägarna och sjöstränderna, precis utanför porten.

Avbokningspolicy

Obegränsat antal kostnadsfria datumändringar upp till 8 dagar innan du checkar in.
Du kan också avboka inom denna tidsperiod och få en återbetalning i Secret Escapes-kredit, minus en avbokningsavgift på 400 SEK.

Läs mer