Flott boutiquehotell i Kraków - avbokningsbar

Zulian Aparthotel by Artery Hotels, Kraków, Polen

Upp till -54% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Charmigt hotell i Kraków, nära sevärdheter och restauranger, inkl. frukost och cykelhyra

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 54% ?

Tjusigt hotell norr om Krakóws stadskärna, nära historiska sevärdheter, inklusive frukost och cykelhyra. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Historia möter modern design: Hotellet är inhyst i ett välbevarat bostadshus från tidigt 1900-tal, som bland annat har kvar mosaikgolv i original från när det byggdes. Inredningen är specialdesignad för att reflektera byggnadens elegans och historia.

  • Frukost i det gröna:  Inled varje morgon med hotellets noga utvalda frukostbuffé som serveras i restaurangen. Senare på dagen kan du återvända hit för lokala och europeiska rätter. Vid fint väder kan du dessutom sitta utomhus i trädgården.

  • Ett stenkast från unika sevärdheter: Med boende på Zulian Aparthotel by Artery Hotels har du nära till ett flertal historiska sevärdheter. En stor höjdpunkt är Florianporten, som är en av de få delar som finns kvar av stadens försvarssystem. 

Faciliteter

- Cykeluthyrning
- Trädgård
- Tvättservice

Hitta hit

Hotellet är beläget i norra delen av Krakóws stadskärna, nära spårvagn och buss samt järnvägsstationen Kraków Glowny. Till Krakóws flygplats är det en halvtimmes bilfärd, alternativt en timmes resa med lokaltrafiken.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Długa 41, 31-147 Kraków, Poland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor