Vacker resort vid stranden på Andros

Aegea Blue Cycladic Resort, Zorgos, Andros, Grekland

Juniorsvit med havsutsikt

Juniorsvit med havsutsikt

Trivsam villaresort med utomhuspool och restaurang med naturnära läge på ön Andros

  • Ät och drick gott i restaurangen: På Aegea Blue Restaurant serveras traditionell grekisk mat. Se fram emot vällagade och fräscha rätter som tillagas av de bästa råvarorna för säsongen, eller njut av kött och fisk under restaurangens grillkvällar. Från baren kan du beställa från det välsorterade utbudet av grekiska viner eller en utsökt cocktail.

  • Sköna dopp med utsikt: I hjärtat av resorten ligger hotellets amfiteater med en 21 meter lång pool samt möjlighet att slappa i solstolar i ett vindskyddat läge. Hoppa i poolen och njut av svalkan samtidigt som du tar in utsikten över den grönskande dalen och Egeiska havet.

  • Upptäck öns vackra natur: Resorten ligger på den nordöstra delen av ön som är känd för sin oförstörda natur. I området finns flera ställen som är värda att besöka, som den lilla badviken i Microgiali eller platsen där, enligt myterna, kärleksgudinnan Afrodite påstås ha tagit sina bad.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Pool
- Rumsservice
- Tvättservice
- Massage
- Parkering

Hitta hit


För att ta dig till flygplatsen i Aten tar du först en två timmar lång färjetur från hamnen i Gavrio till Rafina, och sen 15 minuter med taxi till den internationella flygplatsen Aten-Elefthérios Venizélos. Resorten kan hjälpa till med att ordna transfer.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor