Prisbelönt spahotell i Sydtyrolen - avbokningsbar

Alphotel Tyrol, Ratschings, Sydtyrolen, Italien

Upp till -45% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Garden-svit

Sunshine Dubbelrum

Racines

Kuschelnest Dubbelrum

Alpinvistelse i Sydtyrolen med boende på spahotell, inkl. helpension och spa-förmåner

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 45% ?

Prisbelönt service på ett alpin-chict spahotell i vackra Sydtyrolen, inklusive helpension och spa-förmåner. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Vackra landskap: Tack vare det ideala läget i norra Italien har Sydtyrolen ett riktigt spektakulärt alpinlandskap. Denna del av Italien är känd för sitt bergslandskap och sina vackra sjöar. Det lyxiga, alpina-chica Alphotel Tyrol ligger bara tre minuters bilresa från centrum och är en lugn tillflyktsort på fjällen där du kan njuta av allt vad Sydtyrolen har att erbjuda.

  • Vin och mat: Restaurangen serverar sydtyrolska specialiteter och medelhavsrätter. Menyn är säsongsbetonad och består av ekologiska grönsaker, premiumkött och fina örter som odlas i den egna trädgården. Det finns också en fantastisk vinkällare med 130 olika flaskor och en sommelier på plats som hjälper dig att hitta ett passande vin. Njut av hotellets hälsosamma och goda frukost, med rätter som serveras direkt från det öppna köket. På kvällen kan du ta plats på solterrassen för en minnesvärd fem- eller sjurättersmiddag.

  • Högklassigt spa: Hälsocentret är 2000 kvadratmeter stort och är den ultimata platsen för total avkoppling. Med en bubbelpool, jacuzzi, alpint bastukomplex, gym, water world, relaxavdelning och skönhetsbehandlingar på plats finns det något som passar alla. Koppla av med en kroppsskrubb innan du besöker bastuområdet bestående av en Kräuterstadl örtbastu, finska bastur, ångbad, regnskog och utomhusbad.

Faciliteter

- Restaurang
- Terrass
- Lounge
- Spa och wellnesscenter
- Fitnessklasser
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger på en naturskön plats i Bolanzo, nära skidorten Racines i Italiens södra Tyrol. Innsbrucks flygplats ligger 66 kilometer bort (ungefär en timmes bilresa).

Bra att veta

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Innerratschings 5b, 39040 Ratschings, Italien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor