160-graders utsikt över Alperna

Alpin D'hôme, Les Orres, Frankrike

Alpin Dhôme

Alpin Dhôme

Alpin Dhôme

Alpin Dhôme

Alpin Dhôme

Alpin Dhôme

Cosy Dhôme

Cosy Dhôme

Cosy Dhôme

Family Dhôme

Family Dhôme

Luxury Dhôme

Luxury Dhôme

Ett unikt boende med panoramavyer över vinterlandskapet i franska Alperna

  • En oförglömlig vistelse: På Alpin D'hôme blir du ett med naturen. Dessa små igloo-liknande hus med stora glasväggar erbjuder en unik och läcker vistelse på bergskanten med magiska vyer över landskapet. Här bor du 1800 meter över havet - perfekt för en idyllisk vintersemester.

  • Hemtrevligt och mysigt: Atmosfären är både rustik och modern och här har du verkligen en speciell plats att återvända till efter sköna dagar i backen. Här kan ni sitta länge och njuta av franska viner på kvällarna eller varför inte besöka Les Orres mysiga stadskärna för lokala specialiteter?

  • Hitta balansen på skidorna: Din unika “kupol” ligger bara en kort promenad från en rad spännande skidbackar. I området finns det mer än 100 km backar. Du bor också nära både Les Orres 1800 och Les Orres 1650, där du kan passa på att prova hundspann eller skridskoåkning.

Faciliteter

- Privat terrass
- Balneo-badkar i Luxury D'hôme

Hitta hit

Grenobles flygplats ligger drygt tre timmar bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor