Eklektiskt alphotell i Chamonix

Alpina Eclectic Hotel, Chamonix-Mont-Blanc, Frankrike

Standardrum

Standardrum

Superior Mont Blanc View-rum

Franska alperna

Franska alperna

Chamonix

Fyrstjärnigt hotell med ypperligt läge i Chamonix, med spa, gym, bar, restaurang och panoramautsikt över Mont Blanc

  • Perfekt läge för en aktiv semester: Skulle man koka ner Alpina Eclectic Hotel till två saker skulle dessa vara de fantastiska vyerna samt hotellets charmiga interiör, som blandar klassisk alpstugestil med smakfulla, moderna inslag. Med bara fem minuter till Aiguille du Midi-liften och tågstationen är hotellet en idealisk bas för alpina äventyr.

  • Lokala specialiteter och vackra vyer: Koppla av i den varma atmosfären och förtrollas av panoramautsikten över Mont Blanc på Le Vista Restaurant. Här möter det internationella köket den lokala kulinariska traditionen. I loungebaren kan du njuta av en rad goda drycker i en intim och avslappnande atmosfär medan du blickar ut över Alpernas högsta topp.

  • Mjuka upp ömma muskler: Efter en dag i backen finns det inget bättre än att koppla av på hotellets spa och wellnesscenter. Njut av lugnet i relaxrummet och slappna av i den varma jacuzzin. Här finns även en turkisk bastu och flera behandlingsrum där du kan njuta av sköna kroppsbehandlingar, som massage och ansiktsbehandlingar.

Faciliteter


- Restaurang
- Två barer
- Spa
- Ski-shop (säsongsöppen)
- Wi-Fi

Hitta hit


Närmsta flygplats ligger i Genève på andra sidan schweiziska gränsen. Från flygplatsen går bussförbindelser till Chamonix. Från stadens bussterminal är det en kvarts promenad till hotellet.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor