Alpluft och avkoppling i vackra Tyrolen - avbokningsbar

Hotel Alte Post, St. Anton am Arlberg, Österrike

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Galzig Juniorsvit

Galzig Juniorsvit

Galzig Juniorsvit

Galzig Juniorsvit

Njut av avkoppling och god mat i de österrikiska alperna, inkl. halvpension, spaentré, m.m

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 44% ?

Trevligt, familjeägt hotell med restaurang och wellness i österrikiska Tyrolen, inklusive halvpension, spaentré och extra förmåner | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Kulinariska höjdpunkter: I restaurangen Village dukas det varje morgon upp en generös frukostbuffé med ett stort och aptitretande urval av varma och kalla rätter samt flera hälsosamma alternativ. Här ligger fokus på traditionell, tyrolsk mat men på menyn återfinns även en del internationella rätter.

  • Skönhet och välmående: Ta ett dopp i den 1000 kvadratmeter stora poolen fylld med kristallklart källvatten, samtidigt som du beundrar de enastående omgivningarna genom hotellets panoramafönster. På hotellet finns förutom en pool även olika typer av bastur samt en saltkristallgrotta. Vill du sätta lite extra guldkant på din vistelse kan du boka in en behandling eller välja bland ett urval av spapaket.

  • Mängder av aktiviteter: Bara för att man är på semester betyder det inte att man behöver ligga på latsidan. Ge dig ut på tur längs 270 kilometer vandringsled, prova på forsränning eller testa skärmflygning och upplev det vackra alplandskapet från ovan. De som föredrar att hålla sig på marken kan ta en runda på traktens golfanläggning eller minigolfbana.

Faciliteter

- Restaurang
- Wellnessanläggning
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger några minuters promenad från järnvägsstationen St. Anton am Arlberg. Närmaste flygplats är Innsbruck, som ligger cirka 95 kilometer bort.

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Hotel Alte Post, Dorfstraße 11, 6580 St. Anton am Arlberg, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor