Koncepthotell precis vid Wall Street

Andaz Wall Street, New York, USA

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

One King-rum

Bo femstjärnigt i New Yorks finansdistrikt, nära börsen, Ground Zero och Battery Park

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till -42% på hotellets priser ?
Vänligen notera att en resortavgift på 40,20 USD (plus skatt) per rum och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet. I resortavgiften ingår Internet och tillgång till gym.

Vänligen notera att hotellet är husdjursvänligt och du kan ta med ditt husdjur mot en extra kostnad som betalas direkt till hotellet. Kontakta hotellet innan ankomst för att arrangera vistelser med husdjur.

Rabatten

Vår rabatt för din valda rumskategori med alla inkluderingar, är baserad på jämförelser gjorda på leverantörens hemsida eller på marknadens jämförbara priser och är den högsta möjliga rabatten under given kampanjperiod. Priser och tillgänglighet kontrollerades den 16 januari 2020.

Erbjudandet är icke-återbetalningsbart och datumändring är ej möjlig efter att bokning har genomförts.

Stilrent designhotell i Financial District, nära Battery Park, New York Stock Exchange och Brooklyn Bridge

  • Stilfullt boende mitt på Manhattan: Andaz Wall Street är beläget i New Yorks mäktiga finansdistrikt. Här bor man i behagligt rymliga rum, som är modernt inredda, med stilrena badrum samt utvalda design- och konstföremål. Genom fönstren har du en riktigt härlig stadsutsikt, som vetter mot de nedre delarna av Manhattan.

  • Smaken av New York: I boendets mysiga restaurang blandas vintage och nytt. Här serveras en meny som baseras på lokala ingredienser och har inspirerats av Hudson Valleys klassiska smaker. I baren kan du koppla av med proffsigt blandade drinkar och smakrika munsbitar.

  • Perfekt läge för sightseeing: Hotellet ligger på bekvämt gångavstånd från unika sevärdheter som till exempel New York-börsen, Ground Zero och Battery Park, varifrån du kan ta färjan över till bland annat Governors Island, Frihetsgudinnan och Staten Island. Går du istället åt andra hållet når du snart Brooklyn Bridge, som utgör en härlig promenad – ett måste.

Faciliteter

- Restaurang
- Biergarten
- Dygnetruntöppet gym
- Kaffe i lobbyn dygnet runt
- Wi-Fi

Hitta hit

Precis utanför hotellet ligger tunnelbanestationen Wall Street Station varifrån du enkelt når övriga delar av Manhattan och New York. Flygplatsen JFK når du på ungefär 35 minuter med taxi.
75 Wall St, New York, NY 10005, USA

Vi letar flyg från alla större schemalagda flygbolag och lågprisflygbolag för att kunna erbjuda dig ett komplett utbud av bolag, avgångsflygplatser och flygtider.

Du kan välja att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Du behöver bara välja de datum du vill boka i kalendern och sedan välja "Hotell + Flyg".

På nästa sida kan du välja avgångsflygplats, tid, bolag och pris.

När du bokar ett hotell samt flyg skyddas du finansiellt.

Om du behöver hjälp med att boka denna resa eller har frågor om en befintlig bokning kan du ringa vår kundtjänst på +46 (0)8-505 988 03 (måndag – söndag: 9.00 - 18.00)

Vill du lägga till flyg?

Det är enkelt att lägga till flyg när du bokar detta hotell. Välj datum i kalendern och klicka sedan på "Lägg till flyg", så fixar du både boendet och resan dit i samma bokning.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor