Anrikt hotell på Stureplan - avbokningsbar

Hotel Kung Carl, Stockholm

Upp till -47% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Standard Dubbelrum

Storstadspuls på ett historiskt hotell vid Stureplan, inkl. frukost och bubbel

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 47% ?

Bo på Stockholms äldsta hotell, mitt i huvudstadens bästa shoppingdistrikt, inklusive frukost och bubbel | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Bo på Stockholms äldsta hotell: Passion, hjärta och ansvar är de tre värdeord och den stadiga grund som Kung Carl i 150 år har tronat på. Hotellets eleganta charm och välkomnande miljö är resultatet av en stilsäker kombination av anrikt med nytt.

  • Unikt inredda rum: Hotellets 143 rum är alla unikt inredda med designdetaljer och konst av svenska konstnärer. Här möts klassisk stil och modern design, och skapar tillsammans en rofylld atmosfär mitt i storstaden. 

  • Säkra tips dygnet runt: Utbudet av nöjen, shopping och krogar i Stockholm är närmast oöverskådligt. Oavsett vad det är man söker, och när på dygnet man söker efter det, kan hotellets reception hjälpa till med tips, biljettköp och bokningar.

Faciliteter

- Restaurang (endast frukostservering fram till augusti)
- Cocktailbar
- Ljusgård
- Gym
- Rumsservice
- Dygnet runt-öppen reception
- Wi-Fi

Hitta hit

Hotellet ligger på Stureplan i centrala Stockholm. Tunnelbanestationen Östermalmstorg ligger cirka 200 meter från entrén. Till Arlanda tar det ungefär 40 minuter med taxi.

Bra att veta

Hotellets restaurang är endast öppen för frukost. Brunch, lunch och á la carte serveras åter i augusti. Innergården Jazzklubb öppnar i september. Cocktailbaren är öppen torsdag-lördag 17.00-21.00.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Birger Jarlsgatan 21, 111 45 Stockholm, Sverige

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor