Strandsemester på Korfu med all-inclusive - avbokningsbar

Apollo Palace Corfu, Korfu, Grekland

Upp till -54% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

100% återbetalningsbart upp till 8 dagar innan ankomst

Avkopplande strandsemester med all-inclusive på Kofus östra kust

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 54% ?

Avslappnande all-inclusive-semester på Korfus östra kust med boende vid stranden. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Sol, vind och vatten: Apollo Palace är ett av TripAdvisors mest omtyckta hotell i byn Messonghi och har belönats med ett Certificate of Excellence. Detta är det perfekta boendet för dig som är ute efter en svalkande strandsemester på den grekiska kusten. Här finns tre sötvattenpooler för vuxna och barn och den härliga stranden ligger bara några steg bort.

  • Håll igång på semestern: Börja din dag, bland antika olivträd, med yoga, aquaerobics, dans, volleyboll och mycket mer. Unna dig ordentlig avkoppling efteråt, eller varför inte hoppa över aktiviteterna och gå direkt till spaet. Här kan du välja bland massage, bastu och ångbad. För att hålla barnen glada och nöjda finns det en lekplats och en miniklubb.

  • Mat från världens alla hörn: Starta morgonen med en amerikansk frukost och avnjut grekiska och internationella rätter till lunch och middag på bufférestaurangen. Här finns det gott om rätter att välja mellan och restaurangen har temakvällar som bjuder på ett underhållande program varje vecka. Det finns också en à la carte-restaurang vid poolen, samt barer för drinkar, smoothies och glass.

Faciliteter

- Tre utomhuspooler
- Trädgård
- Spa
- Gym
- Två restauranger
- Tre barer
- Lekplats och miniklubb
- Kvällsunderhållning
- Skönhetssalong
- Wi-Fi
- 24h reception
- Conciergeservice
- Aktiviteter
- Fitnessprogram
- Biljard- och pingisbord
- Spjälsäng och barnstolar

Hitta hit

Hotellet ligger 20 kilometer söder om Korfu internationella flygplats.

Bra att veta

Observera att en klädkod gäller i restaurangerna: baddräkter är inte tillåtna och män måste ha långbyxor.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’.

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.
Messoghi, Mesoggi, 49080, Grekland

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor