Havsnära spahotell i Göteborg

Arken Hotel & Art Garden Spa, Göteborg, Sverige

Small Dubbelrum

Small Dubbelrum

Boutiquehotell med restaurang, gym och stort spa, vid havet i utkanten av Göteborg

  • Rofylld avkoppling i spaet: Hotellets spa erbjuder pooler, bastu och ett utbud av aktiviteter, som meditation och yoga. Dessutom finns det möjlighet att boka in härliga kropps- och ansiktsbehandlingar. Innan och efter din behandling kan du koppla av i någon av spaets många rofyllda vilolounger.

  • Svenska råvaror på tallriken: Restaurangen serverar en genuin meny med inspiration från det svenska köket, tillagade på regionala, säsongsanpassade råvaror. I lobbybaren kan du koppla av med lättare rätter och drycker.

  • En gyllene start på dagen: Börja varje morgon med en generös frukostbuffé, som inkluderar ett stort utbud av ekologiska och närproducerade råvaror. När vädret tillåter finns det även sittplatser utomhus på terrassen, med vacker utsikt över Göteborgs skärgård.

Faciliteter


- Bar
- Gym
- Konstgalleri
- Restaurang
- Spa

Hitta hit

Hotellet ligger en kort bilfärd från Göteborgs stadskärna och till Centralstationen tar det en halvtimme med lokaltrafiken (buss 128). Flygplatsen Landvetter når du på 45 minuter med bil, alternativt drygt en timme med allmänna färdmedel.

Bra att veta


Notera att hotellets spa har en åldersgräns på 15 år.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor