Autentiskt boutiquehotell i Kalabrien

Hotel de Originals Pian delle Starze, Marina di Camerota, Italien

Standardrum

Deluxerum

Autentiskt och elegant boutiquehotell med pool, restaurang och havsutsikt på italienska landsbygden, inklusive frukost och mer

Missa inte

Hotel the Originals Pian delle Starze är idylliskt beläget i nationalparken Cilento i Kampanien, med vacker utsikt över havet. Härifrån når du enkelt ett stort utbud av regionens sevärdheter. Till exempel kan du besöka staden Capaccio Paestum, där det bland annat finns flera tempel och andra historiska byggnader, den pittoreska Amalfikusten, ruinstaden Pompeji, vulkanen Vesuvius eller kulturstäder som Sorrento och Positano, eller till och med Neapel, längre norrut. Ett annat tips är att utforska det natursköna landskapet till fots eller med cykel, samt att koppla av på någon av de fina stränderna utmed kusten.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor