Äventyr, strand och exotisk natur i Asien

Borneo & Bali, Indonesien

Flyg ingår Flyg ingår

Rama Candidasa Resort & Spa

Jesselton Hotel

Deluxerum på Jesselton Hotel

Standardrum på Abai Jungle Lodge

Abai Jungle Lodge

Abai Jungle Lodge

Kinabatangan Riverside Lodge

Standardrum på MY Nature Resort

Bali Masari Villas & Spa

Bali Masari Villas & Spa

Bali Masari Villas & Spa

One Bedroom Pool-villa på Bali Masari Villas & Spa

One Bedroom Pool-villa på Bali Masari Villas & Spa

Candidasa

Kota Kinabalus stadsmoské

Saraswati-templet

Rama Candidasa Resort & Spa

Rama Candidasa Resort & Spa

Rama Candidasa Resort & Spa

Rama Candidasa Resort & Spa

Rama Candidasa Resort & Spa

Deluxe Garden View-stuga på Rama Candidasa

Upplev djungel, strand och storstad på en oförglömlig rundresa genom de asiatiska pärlorna Borneo och Bali, inklusive flyg, frukost, massage och mer

Följ med på en fantastisk rundresa till de asiatiska paradisöar Borneo och Bali med boende på sex utvalda hotell. Du börjar med att utforska staden Kota Kinabalu som ligger mellan djungeln och havet i delstaten Sabah. Här kan du besöka Sabah museet och State Mosque med sin imponerande islamska arkitektur samt Kinabalus nationalpark.

Du bor tre nätter på The Jesselton Hotel som är byggt i kolonialstil med en pampig inredning som speglar svunna tiders elegans. Njut av en god middag med lokala läckerheter på hotellets restaurang och promenera sedan till den spännande nattmarknaden som bara ligger några minuter bort. Sedan väntar en natt i djungeln på Abai Jungle Lodge som ligger vid floden Kinabatangan och kan enbart nås med båt. Här kan du beskåda det rika djurlivet från utsiktsplattformer och somna till ljudet från regnskogen.

Nästa dag färdas du vidare till Kinabatangan Riverside Lodge där du kan uppleva ännu mer av Borneos vackra natur och om du har tur kanske du får syn på apor, elefanter, krokodiler, björnar och flera olika sorters fåglar. Följ med på en kryssning längs floden eller en guidad vandring i naturen och koppla sedan av vid poolen med en kall drink i handen. Den femte dagen väntar mer tropisk natur på MY Nature Resort som ligger vid en av världens äldsta regnskogar, bara ett par kilometer från Sepilok Orangutan Center.

Efter dessa fantastiska naturnära upplevelser är det dags att bege sig till paradisön Bali och checka in på Bali Masari Villas & Spa. Här bor du i en egen villa med pool och utsikt över Petanu-floden. Du kan njuta av avkopplande spabehandlingar, smaka på asiatiska rätter i restaurangen eller delta i aktiviteter som ridning och balinesisk dans.

Det sista stoppet på denna oförglömliga rundresa är Rama Candidasa Resort & Spa där avkoppling på stranden eller vid poolen står på programmet. I närheten av hotellet hittar du några av Balis bästa dykplatser och om du hellre håller dig på land kan du välja bland en lång rad andra aktiviteter, bland annat yoga, guidade vandringar bland risfälten och massageklasser.


Bra att veta
  • Vänligen notera att den muslimska högtiden Ramadan pågår från den 5 maj fram till den 4 juni 2019 och att besökare ombeds respektera traditionerna under denna period.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor

Vad är en deposition?

Kort sagt, du betalar Secret Escapes en icke-återbetalningsbar deposition för att säkra din resa. Du betalar återstående belopp till leverantören innan avresa och ytterligare instruktioner finns i bokningsbekräftelsen.

Vi har lagt till erbjudand med möjlighet till att betala en deposition så att våra medlemmar kan få tillgång till ännu fler fantastiska erbjudanden samtidigt som vi vet att planering och betalning av en resa kan ta tid.

För mer information, vänligen se våra vanliga frågor.