Avkoppling och utomhusaktiviteter på Öland

Ekerum Resort Öland, Borgholm

En avslappnande vistelse mitt i Ölands naturliga skönhet, inklusive frukost och tvårättersmiddag

Ekerum Resort Öland är en mysig och romantisk tillflyktsort för avkoppling och utomhusaktiviteter i den klara och friska luften på Öland. I de härliga liggstolarna på hotellets spa med inspiration från öns landskap, kan du verkligen släppa vardagen för en stund och hämta nya krafter. <br><br>Den som vill kan välja att avnjuta alla dagens måltider på hotellets restaurang och blir du sugen på en nybakad pizza så finns detta också tillgängligt på resorten. <br><br>När du väl befinner dig på Öland får du inte missa att kolla in sevärdheter som Sveriges högsta fyr Långe Jan på öns södra udde och kompisen Långe Erik på den norra. Även väderkvarnar, fornminnen och både borgar, slott och kyrkor samsas på ön så ta med kameran och ge dig ut på en sightseeing.<br><br><b>Bra att veta<br></b><ul><li>Vänligen notera att tillträde till spa måste förbokas. Kontakta hotellet direkt för mer information.</li></ul>

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor