Avkoppling på lyxigt spahotell

Hotel Roc Blanc, Escaldes-Engordany, Andorra

Superior-rum

Lyxigt, termiskt spahotell i Andorra, inklusive frukost, spa-rabatt och andra förmåner

Fyrstjärniga Hotel Roc Blanc, som är det första hotellet att ta tillvara på Andorras termiska vatten, ligger bara fyra minuters promenad från Europas största spaanläggning Caldea i Escaldes-Engordany. Här kommer man vilja fördriva många timmar med att skämma bort sig. Här finns ett rent, nybadat, skrubbat och hydromasserat nytt jag inom räckhåll.

Hotel Roc Blanc är omringat av vackra berg och ligger bara ett stenkast från Pyrenéerna. Det är dessutom nära till Andorra la Vellas centrum, där du kan hänge dig åt hur mycket tax free-shopping du vill. Hotellet är klassiskt och elegant inrett och har två restauranger som serverar pyreneiska rätter. En av restaurangerna har en mysig, rustik eldstad, vilket gör matstunden extra trevlig. Om du trivs så bra att du inte känner för att gå utanför dörren kan du slappa i hotellets egen uppvärmda inomhuspool och termiska spa.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor