Elegant boende i Sevilla

Ayre Hotel Sevilla, Sevilla, Spanien

Superior-rum

Superior-rum

Fyrstjärnigt hotell med pool och restaurang nära tågstationen i hjärtat av Sevilla

  • Träna, cykla och simma: Håll igång träningen på hotellets moderna gym eller hyr en cykel och utforska Sevillas sevärdheter på två hjul. När vädret tillåter kan du även ta ett dopp i den säsongsöppna utomhuspoolen.

  • Frossa i spanska tapas: Efter en lång dag kan du stilla hungern med utsökta tapas och uppfriskande sangria i restaurangen L’Estación Bar & Kitchen. På morgonen börjar du dagen på bästa sätt med den dignande frukostbuffén och en stor kopp kaffe.

  • Ljusa och moderna rum: Du checkar in i klassiskt inredda rum med ljudisolering och stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Alla rum är dessutom utrustade med moderna bekvämligheter som värdeskåp, hårtork och toalettartiklar.

Faciliteter

- Wi-Fi
- Restaurang
- Bar
- Gym
- Pool
- Terrass
- Cykeluthyrning

Hitta hit

Med bil eller taxi tar det runt tio minuter från Sevilla flygplats till hotellet och med buss tar resan runt 40 minuter.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor