Exklusiv vistelse i Abu Dhabi

Bab Al Qasr Beach Resort & Spa by Millennium, Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Club-rum

Femstjärnigt hotell med privat strand i Förenade Arabemiratens glittrande huvudstad

  • En vistelse med extra allt: Precis som man förväntar sig av en vistelse i Förenade Arabemiraterna erbjuder Bab Al Qasr Beach Resort & Spa en exklusiv och dekadent vistelse. Denna glittrande pärla är belägen på berömda Corniche och kan skryta med stadens största privata strand.

  • Mat från alla världens hörn: På restaurangen serveras rätter från medelhavet, medan Artisan Kitchen bjuder på internationella rätter och arabiska specialiteter tillagade med färska, lokala råvaror. Bege dig till Morjana om du vill njuta av marockanskt eftermiddagste med hembakade kakor som bokstavligen smälter i munnen.

  • Tid att varva ner: Förutom att njuta av solen på hotellets privata strand kan du även passa på att koppla av i Ayana Spa: Här erbjuds två våningar med wellness och en härlig behandlingsmeny med traditionella arabiska tekniker, läkande örter och naturliga ingredienser.

Faciliteter


- Fem restauranger
- Spa
- Pool
- Wi-Fi
- Privat strand

Hitta hit

Flygplatsen ligger cirka 20 minuter bort med bil.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor