Egen villa på maldivisk paradisö

Banyan Tree Vabbinfaru, Vabbinfaru, Maldiverna

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Beachfront Pool-villa

Oceanview Pool-villa

Oceanview Pool-villa

Oceanview Pool-villa

Oceanview Pool-villa

Oceanview Pool-villa

Lev semesterdrömmen på ett hotell med spa, dykcenter och restaurang på en paradisö i Maldiverna

  • En egen villa i paradiset: Upplevelsen i de vackra villorna är Maldiverna i ett nötskal. Modern design möter tropiska influenser, och precis utanför dörren väntar paradiset, med turkosblått vatten, kritvita stränder och vajande palmer. En riktig semesterdröm.

  • Hotellets prisbelönta spa: På Banyan Tree Spa kan du unna dig en rad behandlingar inspirerade av traditionella, asiatiska metoder. Vill du lyxa till det ordentligt kan du boka in en romantisk spasession för två i villan.

  • Upplev världen under ytan: En av resortens mest unika faciliteter är Banyan Tree Maldives Marine Lab, som fullbordar dykcentret. Här bjuds gäster in till program som bland annat innefattar plantering av koraller.

Faciliteter

- Restaurang
- Bar
- Spa
- Gym
- Vattensportcenter
- Dykcenter

Hitta hit

Till Malés internationella flygplats tar det cirka 35 minuter med båt från ön. Vänligen notera att transfer måste bokas direkt via hotellet senast 72 timmar innan ankomst.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor