Bekvämt boende på Kroatiens riviera - avbokningsbar

Admiral Grand Hotel, Slano, Kroatien

Upp till -60% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Modernt strandhotell på den kroatiska Rivieran, inkl. halvpension och flygplatstransfer

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 60% ?

Avkopplande vistelse nära strand och natur på Dubrovniks klassiska Riviera, inklusive halvpension, flygplatstransfer och tillgång till tennisbana - bokningsbara datum för 2021 | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Rofylld vistelse vid havet: Admiral Grand Hotel ligger precis vid stranden i den vackra och fridfulla Slano-bukten, på Kroatiens klassiska Riviera. Här har man nära till naturen och lugnet, samtidigt som Dubrovniks stadspuls. Hotellet är ljust och fräscht inrett och har ett brett och rummen har stora, möblerade balkonger, som verkligen inbjuder till att njuta av solnedgången efter en lång, lat eftermiddag vid vattnet.

  • Något för alla smaker: Admiral Grand Hotel har ett stort gastronomiskt utbud, där man som gäst kan välja mellan à la carte-restaurangen, där också frukosten serveras, strandbaren, som är öppen från april till oktober, tavernan, som serverar en blandning av internationella och traditionella kroatiska rätter, pizzerian, som även har liveuppträdanden på scenen, caféet och pianobaren.

  • Unna dig en skön behandling: Hotellets spa-avdelning erbjuder bland annat bastu, turkiskt bad, jacuzzi, upplevelseduschar samt stora inomhus- och utomhuspooler. Dessutom finns ett urval av ansikts- och kroppsbehandlingar, som inkluderar till exempel manikyr, peelings och olika typer av massage.

Faciliteter

- Fyra restauranger
- Konditori
- Pianobar
- Spa
- Strandområde
- Tennisbana

Hitta hit

Dubrovniks flygplats ligger en timmes bilresa söder om Slano. Flyger du till Split så tar det lite drygt två timmar att köra till hotellet.  

Bra att veta

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Ruđera Boškovića bb, 20232, Slano, Kroatien

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor