Bekvämt och vackert boende i centrala Wien - avbokningsbar

Fleming's Selection Hotel Wien-City, Wien, Österrike

Upp till -51% Idag

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka 8 dagar innan avresa, få 100% tillbaka

Deluxe Dubbelrum

Superior Dubbelrum

Elegant hotell med kanonläge i hjärtat av Wien, inkl. frukost, rumsuppgradering och sen utcheckning

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 51% ?

Förstklassigt hotell med tidlös design nära sevärdheterna i centrala Wien, inklusive frukostbuffé, rumsuppgradering och sen utcheckning | Kostnadsfri avbokning - boka tryggt

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Läcker konceptuell design: Interiören på Fleming’s Selection Wien-Citys utgörs av lika delar tidlös som samtida elegans. Mörka träslag, i kombination med varma jordnära färger, vinröda textilier och bärnsten skapar en sofistikerad och mysig atmosfär som är lätt att trivas i.

  • Upptäck Wiens unika charm: Den österrikiska huvudstaden kryllar av sevärdheter att upptäcka. Unna dig en kopp kaffe och en tårtbit på något av de klassiska konditorierna och besök de många kejserliga palatsen. Hotellet ligger i en vacker, K-märkt byggnad nära flera av stadens största turistattraktioner.

  • Vakna upp till en god frukost: Varje morgon dukas det fram en buffé med ett läckert urval av delikatesser, inklusive många vegetariska alternativ. För att garantera att frukosten håller högsta klass jobbar hotellet uteslutande med färska råvaror från utvalda producenter och leverantörer från närområdet.

Faciliteter:

- Restaurang och bar
- Gym- och wellnessfaciliteter (mot en extra kostnad)
- Digital in- och utcheckning
- Wi-Fi

Hitta hit:

Hotellet ligger på baksidan av Wiens stadshus i centrum. Tunnelbana och spårvagn stannar bara några meter från entrén. Från flygplatsen till hotellet tar det cirka 35 minuter med bil. Wiens centralstation ligger fyra kilometer bort.

Bra att veta:

På grund av COVID-19-pandemin kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa.

Kostnadsfri avbokning: Om du avbokar din vistelse senast åtta dagar innan din planerade ankomstdag erhåller du full återbetalning. Se ‘Mer information’ under erbjudande.
På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. Om du väljer att inte resa måste du avboka senast åtta dagar i förväg för att vara berättigad till full återbetalning.

Hotellets wellness- och fitnessområde kommer tyvärr hållas stängt vid tiden för din vistelse.

För att garantera din säkerhet har Fleming’s Selection Hotel Wien-City infört en Feel Safe-policy som omfattar strikta städscheman, digital in- och utcheckning, kontantlös betalning överallt på hotellet samt omfattande säkerhetsåtgärder i alla gemensamma utrymmen. Hotellets personalstyrka har även fått utbildning i säkerhet och hygien. Måltider finns alltid att få som take away alternativt till förtäring på rummet. Skyddsmasker går att köpa på plats. På hotellet finns även infraröda termometrar. Hotellet är i kontakt med läkare i fall det skulle bli aktuellt att utföra tester. 

Fleming's Selection Hotel Wien-City, Josefstädter Straße 10-12, 1080 Wien, Österrike

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor