Bo på ett vackert slottshotell i Italien

Laticastelli Country Relais, Siena, Italien

Juniorsvit

Juniorsvit

San Gimignano

San Gimignano

Superior-rum

Superior-rum

Montepulciano

Classic-rum

Classic-rum

Siena

Avkopplande vistelse på ett hotell med utomhuspool och vinbar i vackra Toscana, inklusive frukost, en flaska vin och sen utcheckning

Missa inte

Hotellet är inrymt i en äldre byggnad med ett vackert och högt läge på den toskanska landsbygden. Du är omgiven av vacker natur och har möjlighet att ta sköna promenader eller upptäcka området på cykel. I regionen finns flera mysiga byar med vackra kyrkor, vingårdar och medeltida slott. Med bil kan du ta dig till nöjesparken Saltalbero Parco Avventura eller centrum i Siena med det populära torget Piazza del Campo, omtalat som ett av Europas vackraste torg. I Siena finns lokala marknader och för att fynda märkeskläder beger du dig till Outlet of the Valdichiana utanför Florens.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor