Boutiquehotell med spa i Hamburg

Park Hyatt Hamburg, Hamburg, Tyskland

Park-svit

Park Queen-rum

Park-svit

Park Deluxerum

Club Deluxerum

Club Dubbelrum

Femstjärnigt och exklusivt boutiquehotell på den berömda gatan Mönckbergstrasse i centrala Hamburg, inklusive frukost och mer

Park Hyatt Hamburg ligger på den berömda shoppinggatan Mönckebergstrasse i centrala Hamburg, bara ett par 100 meter från centralstationen. Det exklusiva hotellet har en skön atmosfär som kännetecknas av varma färger och flotta detaljer som körsbärsträ och sandsten. Alla rum har moderna faciliteter och det finns ett 1 000 kvadratmeter stort spa- och fitnesscenter, Olympus, där du kan träna och unna dig själv en massage eller skönhetsbehandling. På Apples Restaurant kan du njuta av vällagade lokala rätter som bereds i det stora öppna köket, i en vedeldad ugn eller på grillen. I Park Loungens trevliga omgivning serveras dessutom lättare rätter och gott vin.

Hamburg är en fantastiskt färgstark stad, som på senare år genomgått stora utvecklingar. Park Hyatt Hamburg ligger i hjärtat av staden, vid det livliga shoppingområdet Mönckebergstrasse, samt de exklusiva designerbutikerna vid Neuer Wall, som är en av Europas finaste shoppinggator. Hamburgs hamn är hela 800 år gammal och har varit ett av Europas största byggprojekt detta århundrade. Den har fått namnet Hafencity och här finns tusentals nya lägenheter, eleganta höghus, butiker, restauranger och Hamburgs nya konserthus. Arkitekturen är otroligt visuell och säregen och hela området kännetecknas av en fantastiskt livlig atmosfär. Hamburg har också många fina parker, bland annat parken Planten und Blomen, där det också ligger en botanisk trädgård.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor