Boutiquedesign mitt i Palma de Mallorca - avbokningsbar

Brondo Architect Hotel, Palma de Mallorca, Spanien

Fri avbokning Fri avbokning

Avboka eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dag innan din resa.

Juniorsvit

Palma de Mallorca

Juniorsvit

Juniorsvit

Juniorsvit

Palma de Mallorca

Premium-rum

Premium-rum

Premium-rum

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Design med ett öga för detaljer i Palmas historiska stadskärna, inkl. frukost

Bli medlem kostnadsfritt för att se våra exklusiva priser
Upp till 28% ?

Njut av solen på Mallis från stilfullt boutiquehotell i Gamla stan, inklusive frukost. Kostnadsfri avbokning - boka tryggt.

Vi samarbetar med samtliga hotell för att säkerställa att de noga följer de lokala myndigheternas riktlinjer kring COVID-19.

  • Urban oas med fokus på stil: Brondo Architect Hotel kombinerar traditionell arkitektur med en bohemisk-chic design och erbjuder sina gäster en unik bas, mitt i Palmas historiska hjärta. Ta del av de lyxiga bekvämligheterna i ditt rum, efter att ha avnjutit en förstklassig matupplevelse.

  • Kulinariska läckerheter: Restaurangen är hotellets mittpunkt, med en miljö lika vacker som rätterna som serveras. På menyn finns ett urval av läckra lokala rätter och internationella läckerheter med en twist. Under de varmare månaderna kan du äta utomhus på terrassen, eller bara luta dig tillbaka och smutta på en cocktail i solen.

  • En känsla av exklusivitet: Varje svit här är unikt utformad, men de har alla en sak gemensamt - en hög nivå av lyx, komfort och öga för detaljer. Förvänta dig en riktig feel-good-känsla i dessa designledda utrymmen, som alla kombinerar stilfull, modern inredning med fantastiska originaldetaljer som träbjälkar eller exponerade tegelväggar.

Faciliteter

- Wi-Fi (i gemensamma utrymmen)
- Restaurang
- Bar
- Terrass
- Gym
- Solarium
- Concierge
- Rumsservice
- Massage (mot en avgift)
- Dygnetruntöppen reception
- Husdjursvänligt

Hitta hit

Du når flygplatsen Palma de Mallorca på cirka 20 minuter med taxi.

Bra att veta

På grund av COVID-19 kan vi inte garantera att du har tillgång till hotellets faciliteter (t.ex. restaurang eller spa). Vi rekommenderar att du kontaktar hotellet två veckor innan din resa för mer information. 

På grund av COVID-19 kan det finnas ytterligare krav på inträde för ditt resmål som kan ändras med kort varsel. Vänligen läs igenom information gällande de senaste kraven på Utrikesdepartementets hemsida innan avresa. Vänligen notera att resans syfte kan vara avgörande för om du kan resa. Fritidsresor är i vissa fall inte tillåtna.
Carrer de Can Brondo, 4, 07001 Palma, Illes Balears, Spanien
Fri avbokning

Men detta erbjudande kan du få full återbetalning eller ändra datum för din vistelse upp till 8 dagar innan incheckningsdatumet.


Om det är mindre än 8 dagar till ditt incheckningsdatum kommer du inte att vara berättigad till återbetalning eller datumändring; överväg att köpa lämplig reseförsäkring. Vänligen läs vår policy för ändring och avbokning för mer information.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor