Bo på ett historiskt sagoslott i Provence

Château de Massillan, Uchaux, Frankrike

Classic-rum

Classic-rum

Classic-rum

Luxury Terrace-rum

Luxury Terrace-rum

Juniorsvit

Juniorsvit

Châteauneuf-du-Pape

Vackra rum på omsorgsfullt renoverat slott i Provences vinregioner

  • Miljö- och hållbarhetstänk: Château de Massillan är beläget i västra Provence. Boendet ligger i en stor, vacker park och är omgivet av vidsträckta vingårdar. Den historiska originalbyggnaden har genomgått en varsam renovering, där det bland annat har lagts stor vikt vid att designen ska vara hållbar och miljövänlig.

  • Flera århundraden av historia: Hotellet daterar tillbaka till år 1555, då det tjänstgjorde som residens år Henri II och Diane de Poitiers under jaktsäsongen, och har därav en mycket anrik historia. Boendet ligger i ett naturskönt område, med bekvämt avstånd till Provence alla sevärdheter och välkända gastronomiscen.

  • Vällagat på lokala råvaror: I Château de Massillans restaurang serveras en meny som inspireras av Provence och Bretagne. De smakrika rätterna har en exklusiv touch och baseras på noga utvalda produkter utifrån säsong. Flera av ingredienserna hämtas från hotellets egen köksträdgård eller från den lokala marknaden.

Faciliteter

- Pool
- Restaurang

Hitta hit

Hotellet ligger cirka 40 minuters bilresa från Avignon-Provences flygplats.

Bra att veta

Under lågsäsong håller hotellets spa stängt på måndagar och tisdagar.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor