Château med miljöfokus i Sydrankrike

Château Saint Roux, Le Cannet-des-Maures, Frankrike

Plats för fler än två vuxna Plats för fler än två vuxna

Mer plats åt alla – perfekt för familj och vänner

FLYG SOM TILLVAL FLYG SOM TILLVAL

Du kan lägga till flyg när du bokar detta hotell

Standardrum

Lägenhet

Lägenhet

Lägenhet

Elegant vingårdshotell på Provences landsbygd, med restaurang och delikatessbutik samt egen produktion av vin och getost, inklusive frukost och vinprovning

Missa inte

Château Saint Roux är idylliskt och lantligt beläget i Provence. Härifrån har du ett perfekt utgångsläge för att utforska regionens många vackra sevärdheter och områden. Till exempel kan du besöka närliggande vingårdar (utöver hotellets egen) och producenter av lokala delikatesser, som till exempel ost eller grönsaker. Ett annat tips är att göra utflykter till kuststäderna Saint-Tropez, Cannes eller Antibes, eller kanske Grasse – parfymstaden. Missa inte heller att vandra och cykla genom det böljande, doftande landskapet, eller njut av en stunds avkoppling (och spana på folk) på någon av de eleganta stränderna.

Kan du inte bestämma dig ännu?

Reservera ett datum för endast 250 SEK innan du bestämmer dig.

  • Betala 250 SEK för att reservera ett datum innan kampanjen utgår.
  • Om du väljer att boka så kommer pengarna dras av vid ditt köp. Om inte så kommer pengarna att krediteras till ditt Secret Escapes konto.

Viktigt: Observera att detta inte är en insättning, fullständig eller garanterad bokning. Att reservera datumet hindrar helt enkelt andra medlemmar från att boka dina önskade datum under tiden du bestämmer dig. Secret Escapes ansvarar inte för separata utgifter om reserverat datum inte är tillgänglig för bokning längre och reservationen är borttagen.

För mer information, vänligen se vår Vanliga frågor sida och våra regler och villkor